Ευχάριστη κηπουρική

Τα εργαλεία κήπου Urban Series της SKIL διασφαλίζουν ότι η κηπουρική θα είναι πάντα ευχάριστη και καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο μετά τη χρήση.

Urban Series
Ο χώρος είναι σπάνιο αγαθό στις αστικές περιοχές και η κατάσταση θα πηγαίνει μόνο από το κακό στο χειρότερο. Οι κήποι γίνονται μικρότεροι και άρα υπάρχουν περισσότερα μπαλκόνια και κήποι σε ταράτσες. Αυτό σημαίνει λιγότερος αποθηκευτικός χώρος. Τα οικονομικά εργαλεία κήπου Urban Series είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτές τις περιστάσεις.
Σχεδίαση εξοικονόμησης χώρου
Τα πρακτικά αυτά εργαλεία δεν είναι μόνο εύχρηστα, αλλά συνοδεύονται από τη μοναδική λύση Easy Storage της SKIL. Η αποθήκευση αυτών των εργαλείων είναι παιχνιδάκι. Είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο. Συνεπώς, είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρείτε το γκαράζ, την αποθήκη ή το ντουλάπι σας καθαρά και τακτοποιημένα.
Easy Storage
Τα μικρά εργαλεία κήπου συνοδεύονται από ένα άγκιστρο Easy Storage για να τα κρεμάτε στον τοίχο. Τα άγκιστρα μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους, για να κρεμάτε τα εργαλεία το ένα δίπλα στο άλλο. Τα μεγάλα εργαλεία έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά σχεδίασης. Πάρτε, για παράδειγμα, τους εξαερωτήρες γκαζόν: διαθέτουν το δικό τους σταθεροποιητή για να μπορούν να αποθηκεύονται σε κάθετη θέση κόντρα στον τοίχο.
Εύκολη χρήση, εύκολη αποθήκευση

Εν κατακλείδι, τα εργαλεία κήπου Urban Series της SKIL είναι πολύ πρακτικά για να διασφαλίζετε ότι ο κήπος σας είναι περιποιημένος. Πλυντικό υψηλής πίεσης, χλοοκοπτικό μηχάνημα, φυσητήρας κήπου ή θαμνοκοπτικά – βρείτε ό,τι χρειάζεστε εδώ, στην πλήρη σειρά ηλεκτρικών εργαλείων κήπου της SKIL.