Το πριόνι κήπου SKIL Lynx κλαδεύει, χωρίς κόπο, κλαδιά μέχρι και 80mm σε διάμετρο.

Εύκολη εργασία σε δύσκολες συνθήκες
Χάρη στο συμπαγές του μέγεθος και το μικρό του βάρος το SKIL Lynx - ή μοντέλο 0788 – μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις διαφορετικές συνθήκες εργασίας. Αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα ο άνετος χειρισμός του σε δύσκολες συνθήκες, όπως σε εργασία ψηλά, επάνω από το κεφάλι, με ένα χέρι τελείως τεντωμένο, σε περιορισμένο χώρο όπως ανάμεσα από κλαδιά, ή επάνω σε σκάλα.

Γρήγορη αλλαγή πριονόλαμων - δεν χρειάζονται εργαλεία
Η αλλαγή των πριονόλαμων γίνεται γρήγορα και εύκολα χάρη στο σύστημα ‘Clic’ της SKIL, που σημαίνει ότι δεν απαιτούνται ειδικά εργαλεία ή κλειδιά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μετακινήσετε το μοχλό ‘Clic’ στην κατεύθυνση που ενδείκνυται για να ελευθερωθεί η λάμα και μετά, η νέα λάμα μπαίνει στη θέση της με ένα κλικ. Το Lynx χρησιμοποιεί τυπικές λάμες σπαθόσεγας 15cm που είναι ευρέως διαθέσιμες σε οικονομική τιμή. Περιλαμβάνονται δυο πριονόλαμες ώστε το Lynx να έτοιμο για χρήση μόλις βγει από το κουτί.

Αδιάλειπτη ισχύς για συνεχή εργασία
Το Lynx δεν έχει μπαταρία που χρειάζεται φόρτιση – απλά συνδέεται με το ρεύμα για συνεχή εργασία, με αδιάλειπτη ισχύ όποτε τη χρειάζεται. Ο ισχυρός κινητήρας των 350 Watt παρέχει γρήγορο, αποτελεσματικό κλάδεμα σχεδόν χωρίς σωματική προσπάθεια.

Τακτοποιείται σε μικρό χώρο αποθήκευσης.
Το πριόνι κήπου Lynx διαθέτει την αποκλειστική λύση Εύκολης Αποθήκευσης της SKIL που απαιτεί ελάχιστο χώρο αποθήκευσης. Διατίθεται με μια ράγα αποθήκευσης που στερεώνεται στον τοίχο, όπου μετά τη χρήση μπορεί να κρεμαστεί με τάξη το πριόνι.