Εργαλεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε
Στη SKIL, η υψηλή ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη. Γι' αυτόν τον λόγο, όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν πάντα τυπική εγγύηση, και αυτό ισχύει τόσο για τα ηλεκτρικά εργαλεία όσο και για τα όργανα μέτρησης.
Αξιόπιστη εγγύηση

Εάν το εργαλείο SKIL που έχετε αγοράσει δεν λειτουργεί σωστά, παρέχουμε την επισκευή ή την αντικατάστασή του χωρίς ταλαιπωρία. Η αξιόπιστη εγγύηση που προσφέρουμε σημαίνει ότι:

  • Δεν απαιτείται εγγραφή
  • Δεν απαιτείται καταχώρηση προσωπικών δεδομένων
  • Δεν υπάρχουν «ψιλά γράμματα»
5 έτη εγγύηση για τα εργαλεία χωρίς ψήκτρες

Τα εργαλεία χωρίς ψήκτρες που διαθέτουμε είναι πιο ισχυρά και πιο αποτελεσματικά από τα αντίστοιχα εργαλεία με τυπικούς κινητήρες. Επίσης, φθείρονται δυσκολότερα καθώς δεν παράγεται τριβή στο εσωτερικό του κινητήρα. Πιστεύουμε τόσο πολύ στην υψηλή ποιότητα των εργαλείων μας χωρίς ψήκτρες που παρέχουμε τυπική 5ετή εγγύηση (1 έτος για επαγγελματική ή παρόμοια χρήση).

3 έτη τυπική εγγύηση για τα εργαλεία SKIL
Απολαμβάνετε τυπική 3ετή εγγύηση (1 έτος για επαγγελματική ή παρόμοια χρήση). Αυτό σημαίνει ότι επισκευάζουμε ή αντικαθιστούμε το εργαλείο σας δωρεάν, εφόσον ισχύει η εγγύηση, σε περίπτωση κατασκευαστικού σφάλματος και αστοχίας υλικού.
Εγγύηση μπαταριών
Προσφέρουμε τυπική εγγύηση 6 μηνών για τις μπαταρίες μας. Οι μπαταρίες ActivCell™ διαθέτουν εγγύηση 2 ετών και οι μπαταρίες Keep Cool™ εγγύηση για 3 ολόκληρα χρόνια. Για επαγγελματική ή παρόμοια χρήση, όλες οι μπαταρίες μας διαθέτουν εγγύηση 6 μηνών.