Για κάθε εργαλείο. Για κάθε εργασία. Μία μπαταρία.

Το PWRCORE, το κορυφαίο στον κλάδο σύστημα μπαταριών, είναι γεμάτο με έξυπνες καινοτομίες για να παρέχει βέλτιστη ισχύ για κάθε εργασία. Για απόλυτη ευελιξία, κάθε σειρά από τις προηγμένες μπαταρίες μας και τους φορτιστές υψηλής ταχύτητας είναι 100% συμβατή με όλα τα αντίστοιχα ηλεκτρικά εργαλεία και εργαλεία κήπου της SKIL.

Ανακαλύψτε προϊόντα PWRCORE

ActivCell™: Έξυπνη διαχείριση ενέργειας

Κάθε προηγμένη μπαταρία SKIL είναι εξοπλισμένη με την πατενταρισμένη τεχνολογία ActivCell™. Το έξυπνο σύστημα διαχείρισης ισχύος παρακολουθεί συνεχώς την τάση, τη θερμοκρασία και το ρεύμα της μπαταρίας, για βέλτιστη προστασία και μεγιστοποίηση της απόδοσης.

KeepCool™: Πατενταρισμένη τεχνολογία ψύξης

Η πρωτοποριακή μας τεχνολογία KeepCool™ παρατείνει τον χρόνο λειτουργίας έως και 25% και διπλασιάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Οι μεμονωμένες κυψέλες της μπαταρίας κατασκευάζονται με την πρωτοποριακή μας τεχνολογία απορρόφησης θερμότητας, ώστε να λειτουργούν σε βέλτιστη θερμοκρασία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αποτρέποντας την υπερθέρμανση και βελτιώνοντας την απόδοση.

Πατενταρισμένη ένδειξη κατάστασης μπαταρίας: Έξυπνα χαρακτηριστικά, παντού

Τα εργαλεία SKIL δημιουργούνται με τεχνογνωσία 100 ετών και το κάθε εργαλείο είναι γεμάτο με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά για να κάνετε τη δουλειά σας άψογα. Η βολική ένδειξη της μπαταρίας δείχνει εύκολα τη στάθμη φόρτισης, προειδοποιώντας νωρίτερα όταν είναι ώρα να το φορτίσετε γρήγορα.

Προηγμένα εργαλεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Είμαστε τόσο σίγουροι για τα υψηλής απόδοσης προϊόντα μας, ώστε κάθε κορυφαίο ηλεκτρικό εργαλείο SKIL και κάθε προηγμένη μπαταρία KeepCool™ παρέχεται με εγγύηση 3 ετών. Όλα τα εργαλεία χωρίς ψήκτρες διαθέτουν εγγύηση 5 ετών.

Energy Platform (EP) = PWRCORE 20

Το 2022 το Energy Platform (EP) μετονομάστηκε σε PWRCORE 20. Η πλατφόρμα δεν έχει αλλάξει με κανέναν άλλο τρόπο. Επομένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μπαταρία EP σε προϊόντα PWRCORE 20 και μια μπαταρία PWRCORE 20 σε προϊόντα EP.