Ανακαλύψτε...
Ανακαλύψτε...
Τη σειρά με τα εξαιρετικά εργαλεία λέιζερ και όργανα μέτρησης της SKIL με πολλές πρωτοποριακές και έξυπνες λειτουργίες. Διαβάστε περισσότερα παρακάτω ή μεταβείτε απευθείας σε όλα μας τα εργαλεία.
Καλό, καλύτερο, πράσινο
Καλό, καλύτερο, πράσινο
Το ανθρώπινο μάτι είναι ιδιαίτερο ευαίσθητο στο φως. Εξαιτίας αυτού, ορισμένα χρώματα είναι πιο εύκολα διακριτά από άλλα. Όπως ίσως έχετε μαντέψει ήδη, το πράσινο χρώμα είναι ένα από αυτά. Στο ανθρώπινο μάτι το πράσινο χρώμα είναι πολύ πιο εύκολα ορατό, σε σύγκριση με το κόκκινο. Έτσι με τις φωτεινές πράσινες γραμμές λέιζερ, που έχουν εμβέλεια προβολής έως 30 μέτρα μακριά, εξασφαλίζετε υψηλότερη ορατότητα.
Η ευχρηστία των ιόντων λιθίου με ποικιλία επιλογών φόρτισης
Η ευχρηστία των ιόντων λιθίου με ποικιλία επιλογών φόρτισης
Όλα τα λέιζερ σταυρού διαθέτουν ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία μπορεί να φορτιστεί εύκολα μέσω της ενσωματωμένης θύρας micro USB. Για μεγαλύτερη ευκολία, η ένδειξη κατάστασης της μπαταρίας δείχνει με σαφήνεια πόση χωρητικότητα έχει απομείνει στην μπαταρία. Και υπάρχουν και άλλα ακόμη...
Καινοτόμες μετρήσεις με λέιζερ
Καινοτόμες μετρήσεις με λέιζερ
Τα λέιζερ μετρήσεων της SKIL έχουν μεγάλο εύρος λειτουργίας έως 30 μέτρα και είναι ιδανικά για ακριβείς και γρήγορες μετρήσεις απόστασης και επιφάνειας. Όλα τα εργαλεία διαθέτουν διαφορετικούς τρόπους μέτρησης. Η μέτρηση της απόστασης χωρίς προβολή σε στόχο ή σε ανομοιόμορφες και καμπύλες επιφάνειες είναι επίσης δυνατή με το SKIL 1929 το οποίο έχει έναν ενσωματωμένο τροχό μέτρησης.