Καυτά νέα...
Ανεξάρτητα εάν κάνετε κόλληση, περνάτε με κερί τα πέδιλα του σκι ή αφαιρείτε βαφή, με τα νέα μας ηλεκτρονικά ελεγχόμενα πιστόλια θερμού αέρα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.
Πάντα υπό έλεγχο
Τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα πιστόλια θερμού αέρα της SKIL εμποδίζουν την υπερθέρμανση, παρακολουθώντας συνεχώς το επίπεδο θερμοκρασίας του εργαλείου. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ακροφύσια με μικρές διαμέτρους για διάφορες εργασίες κόλλησης, αποκόλλησης και συγκόλλησης.
Φτιαγμένα για να αποδίδουν
Τα πιστόλια θερμού αέρα της SKIL σας επιτρέπουν να επιλέξετε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 50 έως 650 °C και μπορείτε να επιλέξετε διάφορες ρυθμίσεις ροής του αέρα που φτάνουν έως τα 500 l/min. Το μοντέλο 8040 της SKIL έχει και μια εύχρηστη οθόνη LCD με την οποία μπορείτε να ορίσετε με ακρίβεια τις σωστές ρυθμίσεις θερμοκρασίας και ροής αέρα για την εργασία σας.
Πολύ καυτό για να το πιάσετε...
Τα πιστόλια θερμού αέρα της SKIL έχουν τη μοναδική λειτουργία αποβολής ακροφυσίου, που επιτρέπει την άμεση και ασφαλή αφαίρεση των ακροφυσίων, ειδικά όταν είναι καυτά, για τη γρήγορη εναλλαγή των ακροφυσίων για διαφορετικές εφαρμογές.
Εξαρτήματα που μπορείτε να βρείτε εύκολα
Τα πιστόλια θερμού αέρα της SKIL είναι συμβατά με τα πιο συνήθη, ευρέως διαθέσιμα ακροφύσια για πιστόλια θερμού αέρα στην αγορά. Έτσι, μπορείτε πάντα να βρείτε το σωστό ακροφύσιο για την εργασία σας.