Μεγάλη απόδοση. Συμπαγής αποθήκευση.
Τα εργαλεία κήπου 20V της SKIL είναι πιο έξυπνα, πιο γρήγορα και πιο δυνατά από ποτέ. Οι εργασίες στον κήπο τελειώνουν πολύ πιο εύκολα. Και έχουν σχεδιαστεί για να καταλαμβάνουν ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο. Έχουμε ένα εργαλείο για κάθε εργασία στον κήπο.
Κάθε εργαλείο. Κάθε εργασία. Μία μπαταρία.
Καλωσορίστε το Energy Platform της SKIL. Χρειάζεστε μόνο μια μπαταρία για όλα τα εργαλεία της ευέλικτης σειράς Energy Platform. Αυτή η ισχυρή μπαταρία ενσωματώνει την τεχνολογία Keep Cool™ για την αποφυγή υπερθέρμανσης, έχει μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας κατά 25% και διπλή διάρκεια ζωής.
Εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου
Τα μικρά εργαλεία κήπου της SKIL διαθέτουν ένα εύχρηστο άγκιστρο για να μπορείτε να τα κρεμάσετε στον τοίχο. Και έχουν σχεδιαστεί για να καταλαμβάνουν ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο. Τέλος στην ακαταστασία!
SKIL χλοοκοπτικό μπαταρίας με κινητήρα χωρίς ψήκτρες
Το ισχυρό χλοοκοπτικό μηχάνημα SKIL 0140 διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας: ηλεκτρικό κινητήρα χωρίς ψήκτρες άνθρακα, που είναι πιο ισχυρός από ποτέ και διαρκεί δέκα φορές περισσότερο. Ο ενσωματωμένος Οδηγός Γκαζόν σας βοηθά να κουρέψετε κατά μήκος των άκρων και των τοίχων. Και μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα το σωστό ύψος κοπής του γκαζόν από την κεντρική λαβή.
SKIL χλοοκοπτικό μεσηνέζας μπαταρίας με κινητήρα χωρίς ψήκτρες
Τα χλοοκοπτικά μεσηνέζας της SKIL 0230 (κοπή 25 cm) και 0240 (κοπή 30cm) είναι αχόρταγα. Η κεφαλή κοπής μπορεί να ρυθμιστεί σε διάφορες θέσεις. Πολύ πρακτικό για εργασίες σε δυσπρόσιτα σημεία.
SKIL θαμνοκόπτης μπαταρίας
Αν πιστεύετε ότι το κούρεμα θάμνων και φρακτών χρειάζεται πολύ χρόνο, πρέπει να δοκιμάσετε τον θαμνοκόπτη SKIL 0430. Τα ισχυρά, τροχισμένα με διαμάντι μαχαίρια κόβουν αποτελεσματικά τα κλαδιά με πάχος έως 20 mm για να μπορείτε να συνεχίζετε την εργασία χωρίς διακοπές. Το μαχαίρι 55 cm κόβει πάνω από μια μεγάλη επιφάνεια με μια κίνηση. Ελευθερώνει το πρόγραμμά σας για άλλες δραστηριότητες.
SKIL φυσητήρας μπαταρίας με κινητήρα χωρίς ψήκτρες
Απομακρύνετε ξερά και υγρά φύλλα σε ελάχιστο χρόνο με τον φυσητήρα SKIL 0330. Η σωλήνα με τη μεγάλη διάμετρο και ο ανεμιστήρας αξονικής ροής παράγουν υψηλό όγκο αέρα και ταχύτητα αέρα έως 160 km/ώρα. Ιδανικός για μεγάλες επιφάνειες. Ο περιστρεφόμενος ρυθμιστής και το ακροφύσιο μείωσης διευκολύνουν τη ρύθμιση της ροής του αέρα όταν εργάζεστε σε δυσπρόσιτα σημεία.