Μεγάλη απόδοση. Συμπαγής αποθήκευση.
Τα εργαλεία κήπου 20V της SKIL είναι πιο έξυπνα, πιο γρήγορα και πιο δυνατά από ποτέ. Οι εργασίες στον κήπο τελειώνουν πολύ πιο εύκολα. Και έχουν σχεδιαστεί για να καταλαμβάνουν ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο. Έχουμε ένα εργαλείο για κάθε εργασία στον κήπο.
Κάθε εργαλείο. Κάθε εργασία. Μία μπαταρία.
Καλωσορίστε το Energy Platform της SKIL. Χρειάζεστε μόνο μια μπαταρία για όλα τα εργαλεία της ευέλικτης σειράς Energy Platform. Αυτή η ισχυρή μπαταρία ενσωματώνει την τεχνολογία Keep Cool™ για την αποφυγή υπερθέρμανσης, έχει μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας κατά 25% και διπλή διάρκεια ζωής.
Εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου
Τα μικρά εργαλεία κήπου της SKIL διαθέτουν ένα εύχρηστο άγκιστρο για να μπορείτε να τα κρεμάσετε στον τοίχο. Και έχουν σχεδιαστεί για να καταλαμβάνουν ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο. Τέλος στην ακαταστασία!
SKIL χλοοκοπτικά μπαταρίας με κινητήρα χωρίς ψήκτρες
SKIL χλοοκοπτικά μπαταρίας με κινητήρα χωρίς ψήκτρες Τα ισχυρά χλοοκοπτικά μηχανήματα SKIL 0130 και 0140 λειτουργούν με ηλεκτρικό κινητήρα χωρίς ψήκτρες, κάνοντάς τα πιο γρήγορα, πιο δυνατά και πιο ανθεκτικά από ποτέ. Ο ενσωματωμένος Οδηγός Γκαζόν σας βοηθά να κουρέψετε κατά μήκος των άκρων και των τοίχων, ενώ οι εργονομικές επιλογές μειώνουν την πίεση στα χέρια και στη μέση σας.
SKIL χλοοκοπτικά μεσηνέζας μπαταρίας με κινητήρα χωρίς ψήκτρες
Τα χλοοκοπτικά μεσηνέζας της SKIL 0230 (25 cm), 0240 (30 cm) και 0250 (33 cm) είναι αχόρταγα. Περιλαμβάνουν ελκυστικές καινοτομίες, όπως το “Twist Load” για τροφοδοσία της μεσηνέζας σε δευτερόλεπτα χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε εντελώς το καρούλι, αλλά και όση δύναμη χρειάζονται για το τριμάρισμα μεγάλων περιοχών.
SKIL θαμνοκόπτες μπαταρίας
Η SKIL κάνει το κλάδεμα των θάμνων και των φρακτών από φυτά ευκολότερο από ποτέ. Τα χαλύβδινα, τροχισμένα με διαμάντι διάτρητα μαχαίρια στους θαμνοκόπτες της SKIL κόβουν αποτελεσματικά τα κλαδιά με πάχος έως 20 mm. Τα μαχαίρια των 50 cm (μοντέλο 0429) και 55 cm (μοντέλο 0430) κλαδεύουν μεγάλες περιοχές με ένα πέρασμα. Έτσι, ελευθερώνεται το πρόγραμμά σας για άλλες δραστηριότητες.
SKIL φυσητήρας μπαταρίας με κινητήρα χωρίς ψήκτρες
Απομακρύνετε ξερά και υγρά φύλλα σε ελάχιστο χρόνο με τον φυσητήρα SKIL 0330. Η σωλήνα με τη μεγάλη διάμετρο και ο ανεμιστήρας αξονικής ροής παράγουν υψηλό όγκο αέρα και ταχύτητα αέρα έως 160 km/ώρα. Ιδανικός για μεγάλες επιφάνειες. Ο περιστρεφόμενος ρυθμιστής και το ακροφύσιο μείωσης διευκολύνουν τη ρύθμιση της ροής του αέρα όταν εργάζεστε σε δυσπρόσιτα σημεία.
Το πιο συμπαγές αλυσοπρίονο μπαταρίας στην κατηγορία του
Αξιοποιήστε την ενέργεια του κινητήρα χωρίς ψήκτρες του μοντέλου 0534: η μπαταρία των 5,0 Ah τροφοδοτεί έως και 70 κοπές. Το συμπαγές σχήμα του εξασφαλίζει αποτελεσματική δράση. Και η αλυσίδα αλλάζει γρήγορα, χωρίς τη χρήση πρόσθετων εργαλείων.