Κινητήρας χωρίς ψήκτρες: πιο γρήγορος, πιο δυνατός και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
Αν ψάχνετε για μια λύση μπαταρίας για ακόμα και τις πιο δύσκολες εργασίες, τα εργαλεία με κινητήρα χωρίς ψήκτρες είναι μονόδρομος. Οι κινητήρες χωρίς ψήκτρες είναι ταχύτεροι, με μεγαλύτερη ισχύ και έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τους τυπικούς κινητήρες αντίστοιχου μεγέθους.
Πιο αποτελεσματικά
Οι κινητήρες χωρίς ψήκτρες δεν δημιουργούν τριβή, που σημαίνει ότι λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Τα εργαλεία με κινητήρα χωρίς ψήκτρες είναι αισθητά ταχύτερα και πιο ισχυρά από τα εργαλεία αντίστοιχου μεγέθους με τυπικό κινητήρα. Ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες είναι λιγότερο ευάλωτος στη φθορά, ένα ακόμα σημαντικό μακροπρόθεσμο πλεονέκτημα.
Οι κινητήρες χωρίς ψήκτρες κάνουν όλη τη διαφορά
Για να δείτε πόσο πιο αποτελεσματικά είναι τα εργαλεία SKIL με κινητήρα χωρίς ψήκτρες, συγκρίναμε το κρουστικό μας δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας μοντέλο 3070 με ένα αντίστοιχο εργαλείο με τυπικό κινητήρα (μοντέλο 3020). Το μοντέλο 3070 με κινητήρα χωρίς ψήκτρες είναι 51% ταχύτερο, 33% ισχυρότερο και διαρκεί 10 φορές περισσότερο.
Για κάθε εργαλείο. Για κάθε εργασία. Μία μπαταρία.
Η SKIL προσθέτει όλο και περισσότερα εργαλεία με κινητήρα χωρίς ψήκτρες τόσο στη σειρά των ηλεκτρικών της εργαλείων όσο και στα εργαλεία κήπου. Όλα τα εργαλεία έχουν το ίδιο σύστημα μπαταρίας «Energy Platform», που διαθέτουν την αποκλειστική μας τεχνολογία ελέγχου θερμότητας Keep Cool™.
Εργαλεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε
Είμαστε τόσο σίγουροι για την υψηλή ποιότητα των εργαλείων μας με κινητήρα χωρίς ψήκτρες που τα παρέχουμε με πενταετή εγγύηση. Συνοδεύεται και με τριετή εγγύηση για τις συμπεριλαμβανόμενες μπαταρίες Keep Cool™.