Καλό, καλύτερο, πράσινο
Καλό, καλύτερο, πράσινο
Ψάχνετε για την καλύτερη τεχνολογία λέιζερ για τις εργασίες αλφαδιάσματος; Μην ψάχνετε άλλο: η απάντηση είναι το SKIL 1911. Η SKIL σας δίνει το πράσινο φως για συγκεκριμένο λόγο. Διαβάστε περισσότερα παρακάτω.
Γιατί να επιλέξω πράσινο;
Γιατί να επιλέξω πράσινο;
Το ανθρώπινο μάτι είναι ιδιαίτερο ευαίσθητο στο φως. Εξαιτίας αυτού, ορισμένα χρώματα είναι πιο εύκολα διακριτά από άλλα. Όπως ίσως έχετε μαντέψει ήδη, το πράσινο χρώμα είναι ένα από αυτά. Στο ανθρώπινο μάτι το πράσινο χρώμα είναι πολύ πιο εύκολα ορατό, σε σύγκριση με το κόκκινο. Έτσι με τις φωτεινές πράσινες γραμμές λέιζερ, που έχουν εμβέλεια προβολής έως 20 μέτρα μακριά, εξασφαλίζετε υψηλότερη ορατότητα.
Ενδείξεις για βοήθεια με ακρίβεια
Ενδείξεις για βοήθεια με ακρίβεια
Οι καθαρές ενδείξεις στις οριζόντιες και κατακόρυφες γραμμές λέιζερ του SKIL 1911 αποδεικνύονται ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του λέιζερ σταυρού. Οι ενδείξεις εμφανίζονται σε ίσα διαστήματα στις γραμμές λέιζερ για να εξασφαλιστεί καλύτερη βοήθεια όταν κρεμάτε πίνακες ή βάφετε τοίχους. Για μεγαλύτερη ευκολία, γίνεται αυτόματο αλφάδιασμα των γραμμών λέιζερ στην λειτουργία αυτο-οριζοντίωσης.
Η ευχρηστία των ιόντων λιθίου με ποικιλία επιλογών φόρτισης
Η ευχρηστία των ιόντων λιθίου με ποικιλία επιλογών φόρτισης
Αυτό το λέιζερ σταυρού διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία μπορεί να φορτιστεί εύκολα μέσω της ενσωματωμένης θύρας micro USB. Για μεγαλύτερη ευκολία, η ένδειξη κατάστασης της μπαταρίας δείχνει με σαφήνεια πόση χωρητικότητα έχει απομείνει στην μπαταρία. Και υπάρχουν και άλλα ακόμη…
Ανεβάστε τις εργασίες αλφαδιάσματος σε νέα επίπεδα
Ανεβάστε τις εργασίες αλφαδιάσματος σε νέα επίπεδα

Το λέιζερ σταυρού SKIL 1911 είναι εξοπλισμένο με τρίποδο που ανεβάζει τις εργασίες αλφαδιάσματος σε νέα επίπεδα. Το εργαλείο διαθέτει οπή στερέωσης με σπείρωμα 1/4" στο πάνω και κάτω μέρος για εύκολη τοποθέτηση στο τρίποδο ή σε σφιγκτήρα.

Διαβάστε περισσότερα