Πώς να κατασκευάσετε μια διακοσμητική ξύλινη καρδιά τοίχου για φωτογραφίες

100% of 100%
Ψάχνετε ιδέες για ένα διακοσμητικό τοίχου ή για ένα πρωτότυπο δώρο για την Ημέρα της Μητέρας, τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τα Χριστούγεννα ή τα γενέθλια των αγαπημένων σας; Μπορείτε να αγοράσετε κάτι από ένα κατάστημα με είδη σπιτιού και διακόσμησης. Ή μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας έργο τέχνης! Έτσι, θα αποσπάσετε σίγουρα πολλά όμορφα σχόλια.
 1. Βήμα 1: Εκτυπώστε ή ζωγραφίστε μια καρδιά σε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτί. Κολλήστε το στο ξύλο με την ταινία για να το στερεώσετε. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τις βίδες ανά 1,5 cm στο περίγραμμα της καρδιάς που σχεδιάσατε στο χαρτί. Φροντίστε να βιδωθούν όλες στο ίδιο βάθος.
 2. Βήμα 2: Όταν τοποθετήσετε όλες τις βίδες, αφαιρέστε το χαρτί. Στη συνέχεια, περάστε το νήμα ή τον σπάγκο γύρω από τις βίδες σταυρωτά. Κάντε το με τυχαία σειρά αλλά φροντίστε να γεμίσετε όλα τα κενά. Όταν γεμίσει το εσωτερικό της καρδιάς, τυλίξτε την κλωστή ή τον σπάγκο πάνω στο κεφάλι κάθε βίδας για να τονίσετε το περίγραμμα.
 3. Βήμα 3: Στερεώστε τα κλιπ φωτογραφιών επάνω στον πίνακα με κόλλα στιγμής. Επιλέξτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και βάλτε τις στα κλιπ.

Κατάταξη

Αξιολογήστε αυτή τη λεπτομερή οδηγία.

Πώς να κατασκευάσετε μια διακοσμητική ξύλινη καρδιά τοίχου για φωτογραφίες

5
5 of 5

2 σύνολο

 • 5
  2
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0