Πώς να κατασκευάσετε ένα ξύλινο βρεφικό γυμναστήριο / ράφι για γλάστρες

98% of 100%
Φωνούλες χαράς ακούγονται από τα μωρά όταν παίζουν σε ένα βρεφικό γυμναστήριο. Το παιχνίδι κάνει καλό και στην ανάπτυξή τους. Με αυτές τις οδηγίες βήμα προς βήμα, σας δείχνουμε τον τρόπο για να κατασκευάσετε μόνοι σας ένα βρεφικό γυμναστήριο. Και όταν το μωρό σας μεγαλώσει και το βαρεθεί, μπορείτε να το μετατρέψετε σε ένα έξυπνο ράφι για γλάστρες.
 1. Βήμα 1: Κάντε μια στρογγυλή οπή με το εξάγωνο τρυπάνι ξύλου 22 mm στην κορυφή των 4 κομματιών ξύλου (3 cm από τις άκρες). Λειάνετε το περίγραμμα των οπών για να αφαιρέσετε τις ακίδες.
 2. Βήμα 2: Κάντε οπές 3 mm στο στρογγυλό κομμάτι ξύλου ανά 10 cm για να περάσετε τα κορδόνια. Βρείτε το μέσο και κάντε τις πρώτες οπές 5 cm προς τα αριστερά και 5 cm προς τα δεξιά. Στη συνέχεια, κάντε τις επόμενες οπές σε απόσταση 10 cm από κάθε αρχική οπή. Η απόσταση μεταξύ των οπών που βρίσκονται μακριά από το μέσο του ξύλου και των άκρων θα είναι μεγαλύτερη από 10 cm. Λειάνετε το περίγραμμα των οπών.
 3. Βήμα 3: Κάντε μια μικρή διαγώνια οπή στο μέσο των 4 κομματιών ξύλου.
 4. Βήμα 4: Περάστε το στρογγυλό ξύλο στις οπές στο επάνω μέρος των τεσσάρων κομματιών ξύλου.
 5. Βήμα 5: Περάστε ένα κομμάτι από το δερμάτινο κορδόνι στις μικρές οπές στο μέσο των 4 κομματιών ξύλου για να παραμένουν σταθερά στη θέση τους. Περάστε μια ξύλινη χάντρα στο κορδόνι στην εξωτερική πλευρά και κάντε έναν κόμπο.
 6. Βήμα 6: Δέστε σταθερά τα μικρά παιχνίδια που έχετε διαλέξει στις άκρες των άλλων κορδονιών και περάστε τα κορδόνια στις οπές του στρογγυλού ξύλου. Περάστε μια ξύλινη χάντρα στο κορδόνι στην εξωτερική πλευρά και κάντε έναν κόμπο. Κολλήστε τους κόμπους με κόλλα στιγμής για περισσότερη ασφάλεια.
 7. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Όταν το μωρό σας μεγαλώσει και δεν παίζει πια με το γυμναστήριο, μπορείτε απλά να αφαιρέσετε τα κρεμαστά παιχνίδια και να κρεμάσετε γλάστρες με γαντζάκια σχήματος S στη θέση τους. Τώρα έχετε ένα πρωτότυπο ράφι για γλάστρες!

Κατάταξη

Αξιολογήστε αυτή τη λεπτομερή οδηγία.

Πώς να κατασκευάσετε ένα ξύλινο βρεφικό γυμναστήριο / ράφι για γλάστρες

4.9
4.9 of 5

8 σύνολο

 • 5
  7
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0