Πώς να φτιάξετε ένα ξύλινο φωτιστικό

96% of 100%
Ένα πρωτότυπο φωτιστικό με φυσική, ανθεκτική αλλά και βιομηχανική εμφάνιση και αίσθηση. Αυτό το απλό φωτιστικό, κατασκευασμένο από ένα κλαδί βελανιδιάς θα τραβήξει την προσοχή στο δωμάτιο. Τα βλέμματα θαυμασμού είναι εγγυημένα.
 1. Βήμα 1: Μπορείτε να αγοράσετε ένα έτοιμο για χρήση κλαδί βελανιδιάς ή απλώς να αναζητήσετε ένα έξω στη φύση. Σε αυτή την περίπτωση βεβαιωθείτε ότι το κάτω μέρος του κλαδιού είναι χοντρό και συμπαγές.
 2. Συμβουλή

  Αν χρησιμοποιήσετε ένα κλαδί που θα βρείτε έξω, βεβαιωθείτε ότι θα δώσετε τον χρόνο να στεγνώσει καλά προτού ξεκινήσετε.
 3. Βήμα 2: Όταν στεγνώσει καλά το κλαδί, αφαιρέστε τον φλοιό. Λειάνετε προσεκτικά τις άγριες περιοχές με ένα πολυτριβείο.
 4. Βήμα 3: Κόψτε το κόντρα πλακέ στις διαστάσεις που δίνονται με ένα δισκοπρίονο.
 5. Βήμα 4: Μετρήστε και σημαδέψτε το κεντρικό σημείο του τετραγώνου. Χρησιμοποιήστε ένα τρυπάνι 6 mm για να κάνετε την οπή και στη συνέχεια, ανοίξτε την με ένα τρυπάνι 10 mm.
 6. Βήμα 5: Βάψτε το τετράγωνο κομμάτι με τη μαύρη μπογιά και αφήστε το να στεγνώσει.
 7. Βήμα 6: Στερεώστε το κλαδί στον πάγκο εργασίας με τον σφιγκτήρα και κάντε μια οπή στη βάση του κλαδιού με ένα τρυπάνι 6 mm.
 8. Βήμα 7: Βιδώστε την ξύλινη βάση στο κλαδί και τοποθετήστε το όρθιο.
 9. Βήμα 8: Κάντε μια οπή στο κλαδί και περάστε από μέσα το καλώδιο του λαμπτήρα.
 10. Βήμα 9: Συνδέστε τον λαμπτήρα και περιστρέψτε προσεκτικά το καλώδιο γύρω από το κλαδί όπως σας αρέσει. Ανάψτε τον λαμπτήρα και θαυμάστε τη δουλειά σας!

Κατάταξη

Αξιολογήστε αυτή τη λεπτομερή οδηγία.

Πώς να φτιάξετε ένα ξύλινο φωτιστικό

4.8
4.8 of 5

12 σύνολο

 • 5
  9
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0