Πολυπρίονο Multisaw της SKIL για ποικιλία εργασιών - 5330

Ένα εκπληκτικά ευέλικτο πριόνι για όλες τις πιο συνηθισμένες εργασίες κοπής
Η SKIL παρουσιάζει με περηφάνια το Multisaw SKIL 5330. Αυτό το καινοτόμο πολυπρίονο είναι ένα συμπαγές εργαλείο για πολλά υλικά, σχεδιασμένο για όλων των ειδών τις εργασίες 'Κάν' το μόνος σου' μέσα και γύρω από το σπίτι σας. Με αυτή την καινοτομία, η SKIL καθιερώνει μια νέα προσθήκη στην υφιστάμενη σειρά των προϊόντων της. Είναι το πρώτο πριόνι της SKIL που επικεντρώνεται τόσο απόλυτα στην κοπή πολλαπλών υλικών: ‘Το πολυπρίονο 5330 Multisaw κόβει τα πάντα γρήγορα και ίσια’.

Εντυπωσιακός μηχανισμός
Τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο 5330 Multisaw της SKIL είναι ο εξαιρετικά ισχυρός κινητήρας των 600 Watt που χαρίζει σχεδόν χωρίς κόπο εργασία, και το εντυπωσιακό μέγιστο βάθος κοπής των 28,5 mm για να κόβει εύκολα όλα τα πιο κοινά υλικά.

Διεκπεραιώνει άνετα εργασίες σε όλα τα κοινά υλικά
Με αυτή την καινοτομία, η SKIL εκπληρώνει τις προσδοκίες σας για τις εργασίες 'Κάν' το μόνος σου': ευελιξία, απλότητα και άνεση. Όπως λέει και το όνομά του, το 5330 Multisaw της SKIL κόβει τα πάντα: από πρεσαριστό δάπεδο μέχρι σωλήνες από PVC και από πλακάκια του μπάνιου μέχρι προφίλ αλουμινίου. Αυτό το εργαλείο είναι εύκολο στη χρήση και μπορείτε να το λειτουργήσετε με ένα χέρι! Η λαβή παίζει σημαντικό ρόλο: ο πρακτικός σχεδιασμός και η εξαίρετη αντιολισθητική λαβή διασφαλίζουν αυτομάτως τον απόλυτο έλεγχο στην εργασία.

Νέα καινοτόμα προσθήκη σε μακρόχρονη παράδοση
Η SKIL είναι εφευρέτης του 'δισκοπρίονου της SKIL’, του πρώτου κυκλικού πριονιού στον κόσμο. Αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία και υπήρξε το έναυσμα της ανάπτυξης ενός ευρέος φάσματος παρόμοια επιτυχημένων ηλεκτρικών εργαλείων. Το 5330 Multisaw της SKIL είναι η πιο πρόσφατη καινοτόμα προσθήκη στο ευρύ φάσμα των προϊόντων της SKIL.