Πώς να τοποθετήσετε αξεσουάρ μπάνιου

72% of 100%

Η τουαλέτα ή το μπάνιο σας δεν είναι ολοκληρωμένα χωρίς αξεσουάρ όπως ράγα για τις πετσέτες, ποτηροθήκη τοίχου, κρίκο για τις πετσέτες, βάση για το σεσουάρ, θήκη για το σαπούνι και ράφια για τα είδη καλλωπισμού σας. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να τοποθετήσετε όλα αυτά τα είδη.

Σημεία που πρέπει να προσέξετε
Πριν ανοίξετε τις οπές στον τοίχο, βεβαιωθείτε πρώτα ότι στο σημείο όπου θα τρυπήσετε δεν περνούν σωλήνες νερού, φυσικού αερίου ή ηλεκτρικά καλώδια. Υπάρχουν ηλεκτρονικοί ανιχνευτές για να βρείτε τις θέσεις κρυφών σωλήνων ή καλωδίων.

Μην ξεχάσετε να φορέσετε γάντια και προστατευτικά γυαλιά κατά την αφαίρεση των παλιών αξεσουάρ.

 1. Υπολογισμός των θέσεων όλων των ειδών

  Προσπαθήστε να τοποθετήσετε όσο γίνεται όλα τα είδη στην ίδια ευθεία, καθώς αυτό χαρίζει εξαιρετικά αρμονική εμφάνιση στο μπάνιο σας. Χρησιμοποιήστε τους αρμούς ανάμεσα στα πλακάκια ως οδηγούς. Ελέγξτε πρώτα αν μπορείτε να ανοίξετε τις οπές στους αρμούς ανάμεσα στα πλακάκια. Αυτό θα σας διευκολύνει στη διάτρηση, δεν θα προκαλέσετε φθορά στα πλακάκια και θα είστε σίγουροι ότι θα τοποθετήσετε τα αξεσουάρ στην ίδια ευθεία.

 2. Διάτρηση σε πλακάκι

  Αν μπορείτε να αποφύγετε τη διάτρηση σε πλακάκια, σημαδέψτε τη θέση των οπών σε δύο τεμνόμενες λωρίδες ταινίας μασκαρίσματος. Αυτό τονίζει το σημείο που σημαδέψατε στα σκούρα πλακάκια και θα σας βοηθήσει επίσης να κρατήσετε το δράπανο στη θέση του χωρίς να γλιστράει.

 3. Δεύτερος έλεγχος πριν από τη διάτρηση

  Για παράδειγμα: αν τοποθετείτε ένα ράφι στο μπάνιο, κρατήστε το κόντρα στον τοίχο στην επιθυμητή θέση. Τοποθετήστε ένα αλφάδι στο ράφι, ρυθμίστε το ράφι έτσι ώστε να είναι οριζόντιο και σημαδέψτε τη θέση κάτω από το ράφι. Έπειτα, ελέγξτε ότι η δεύτερη οπή είναι οριζοντίως ευθυγραμμισμένη με την πρώτη.

 4. Προσεκτική διάτρηση στο πλακάκι

  Ανοίξτε την οπή αργά, χωρίς να χρησιμοποιήσετε την κρουστική λειτουργία. Μόλις διαπεράσετε την επιφάνεια, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κρουστική λειτουργία ξανά. Βεβαιωθείτε ότι η οπή έχει αρκετό βάθος, έτσι ώστε το ούπατ να μπαίνει ολόκληρο στον τοίχο, πίσω από το πλακάκι. Αυτό προστατεύει το πλακάκι από ρωγμές όταν σφίγγετε τη βίδα.

Κατάταξη

Αξιολογήστε αυτή τη λεπτομερή οδηγία.

Πώς να τοποθετήσετε αξεσουάρ μπάνιου

3.6
3.6 of 5

123 σύνολο

 • 5
  52
 • 4
  25
 • 3
  11
 • 2
  8
 • 1
  27