Κατασκευή ραφιών παρουσίασης

90% of 100%
Ενδιαφέροντα βιβλία, μια όμορφη γλάστρα ή άλλα προσωπικά αντικείμενα που τραβάνε τα βλέμματα μπορούν να αναδειχτούν υπέροχα σε ένα μοντέρνο ράφι παρουσίασης στο σπίτι σας. Αυτό το ράφι παρουσίασης σκανδιναβικού τύπου είναι ιδανικό για να τοποθετήσετε όμορφα αντικείμενα. Μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας σε οχτώ απλά βήματα:
 1. Βήμα 1: Μετρήστε δύο κομμάτια μήκους 150 cm και σημαδέψτε τη μία άκρη από το καθένα υπό γωνία 15º.
 2. Βήμα 2: Στερεώστε μία σανίδα σε έναν σφιγκτήρα παράλληλα σε αυτήν τη γραμμή, λαμβάνοντας υπόψη το πάχος κοπής. Κόψτε με το πριόνι και λειάνετε ελαφρά.
 3. Βήμα 3: Μετρήστε τρεις φορές το μήκος των 50 cm, κόψτε τρεις σανίδες και λειάνετε ελαφρά.
 4. Βήμα 4: Σημαδέψτε για να τρυπήσετε στις δύο κοντές πλευρές των τριών σανίδων μετρώντας 5 cm από αριστερά και 5 cm από δεξιά. Στρώστε τις μακριές σανίδες που θα χρησιμοποιήσετε για τις πλαϊνές πλευρές και μετρήστε στα 25 cm, στα 65 cm και στα 105 cm από την κορυφή. Σημαδέψτε για να τρυπήσετε στα 5 cm από αριστερά και δεξιά σε αυτά τα τρία ύψη.
 5. Βήμα 5: Τρυπήστε τις μακριές σανίδες στα σημεία αυτά σε βάθος 1 cm. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε τον αναστολέα βάθους στο δράπανό σας. Στη συνέχεια, τρυπήστε τις κοντές σανίδες στα σημεία που σημαδέψατε σε βάθος 2 cm.
 6. Βήμα 6: Βάλτε μία σταγόνα από την κόλλα για ξύλα σε κάθε οπή σε μία από τις μακριές σανίδες και βάλτε τα ξυλόκαρφα στις οπές. Στη συνέχεια, βάλτε μία σταγόνα κόλλα σε κάθε ξυλόκαρφο και κολλήστε τα ράφια. Κάντε το ίδιο για την άλλη μακριά σανίδα.
 7. Βήμα 7: Τοποθετήστε το ράφι παρουσίασης στο πλάι και αφήστε το να στεγνώσει για 24 ώρες, τοποθετώντας κάτι επάνω του ώστε να ασκείται πίεση.
 8. Βήμα 8: Τοποθετήστε το ράφι στο σημείο που θέλετε και διακοσμήστε το.

Κατάταξη

Αξιολογήστε αυτή τη λεπτομερή οδηγία.

Κατασκευή ραφιών παρουσίασης

4.5
4.5 of 5

2 σύνολο

 • 5
  1
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0