Καινοτομίες

Η SKIL τα έχει όλα, ευκολία, καινοτομία και ποιότητα. Αυτές οι αρχές είναι τα κύρια συστατικά των εξαιρετικών εργαλείων, που χαρακτηρίζουν τα ίδια τα εργαλεία στο σχεδιασμό, την τεχνολογία και την ευκολία χρήσης.

Συμπαγής ηλεκτρικός εξαερωτήρας γκαζόν για αποτελεσματική αφαίρεση βρύων

Το SKIL 0701 είναι το ιδανικό εργαλείο όταν προγραμματίζετε να εξαερώσετε ή να τσουγκρανίσετε το γκαζόν σας για να αφαιρέσετε βρύα. Εκεί όπου μια χειροκίνητη εξαέρωση απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά, ο ηλεκτρικός εξαερωτήρας γκαζόν της SKIL αφαιρεί τα βρύα γρήγορα και εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελεσματική, φιλική προς το περιβάλλον αφαίρεση ζιζανίων

Το «Weedbuster» SKIL 0700 αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά επίμονα ζιζάνια, βρύα και μικρά φυτά ανάμεσα στις πλάκες του μονοπατιού, της αυλής ή της εισόδου σας. Δε χρειάζεται πλέον να αφαιρείτε με το χέρι τα ζιζάνια, διακινδυνεύοντας προβλήματα στα γόνατα και πόνους στην πλάτη ή τη χρήση τοξικών φυτοφαρμάκων, που είναι επικίνδυνα για το περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστείτε περισσότερο με «Hybrid Power» της SKIL

Με μια πρώτη ματιά, το SKIL 2461 «Hybrid Power 16 V Max» (14,4 V) φαίνεται να είναι ένα κανονικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας ιόντων λιθίου, αλλά τα φαινόμενα μπορεί να απατούν. Αυτό το εργαλείο έχει όλες τις λειτουργίες οποιοδήποτε άλλου κανονικού δραπανοκατσάβιδου μπαταρίας, όμως τώρα μπορείτε να εργαστείτε ακόμα περισσότερο με το καινοτόμο «Hybrid Power» της SKIL.

Διαβάστε περισσότερα

SKIL ‘Urban Mower’: Εξαιρετική ευελιξία για κήπους σε πόλεις

Το «Urban Mower» SKIL είναι ιδανικό για τον αστικό σας κήπο. Είναι ένα χλοοκοπτικό με μοναδικούς μπροστινούς περιστρεφόμενους τροχούς, για ιδανική ευελιξία.

Διαβάστε περισσότερα

Σπαθόσεγα και σέγα σε ένα εργαλείο

Το «Combisaw» SKIL είναι ένα συμπαγές, ελαφρύ πριόνι που διεκπεραιώνει τις περισσότερες συνηθισμένες εργασίες πριονίσματος μέσα και γύρω από το σπίτι. Συνδυάζει δύο δημοφιλή ερασιτεχνικά εργαλεία σε ένα: Μια σπαθόσεγα και μια σέγα.

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρότερη εργασία με το Δείκτη Επιπέδου Σκόνης της SKIL

Η SKIL παρουσιάζει με περηφάνια τον καινοτόμο Δείκτη Επιπέδου Σκόνης για να κάνει ευκολότερη τη ζωή σας όταν εκτελείτε εργασίες λείανσης. Όταν κάνουμε λείανση, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η σκόνη. Η λείανση παράγει πολλή σκόνη, που δεν αναρροφάται τελείως από το τριβείο σας. Αυτή η καινοτομία της SKIL σας διευκολύνει να διατηρείτε το χώρο εργασίας σας καθαρότερο!

Διαβάστε περισσότερα

Ένα εκπληκτικά ευέλικτο πριόνι για όλες τις πιο συνηθισμένες εργασίες κοπής

Η SKIL παρουσιάζει με περηφάνια το Multisaw SKIL 5330. Αυτό το καινοτόμο πολυπρίονο είναι ένα συμπαγές εργαλείο για πολλά υλικά, σχεδιασμένο για όλων των ειδών τις εργασίες 'Κάν' το μόνος σου' μέσα και γύρω από το σπίτι σας. Με αυτή την καινοτομία, η SKIL καθιερώνει μια νέα προσθήκη στην υφιστάμενη σειρά των προϊόντων της. Είναι το πρώτο πριόνι της SKIL που επικεντρώνεται τόσο απόλυτα στην κοπή πολλαπλών υλικών: ‘Το πολυπρίονο 5330 Multisaw κόβει τα πάντα γρήγορα και ίσια’.

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχής έλεγχος θερμότητας

Μόλις το εργαλείο αρχίσει να υπερθερμαίνεται εσωτερικά, το κύριο στοιχείο θέρμανσης θα απενεργοποιηθεί αυτόματα. Ακολούθως ένας ανεμιστήρας θα στείλει κρύο αέρα μέσα στον κινητήρα και θα δροσίσει το στοιχείο θέρμανσης. Η υπερθέρμανση δημιουργείται όταν, για παράδειγμα, έχετε φράξει κατά λάθος την έξοδο εξαερισμού ή όταν έχετε χρησιμοποιήσει ακροφύσιο μείωσης με μικρή διάμετρο.

Διαβάστε περισσότερα

Πατενταρισμένο πλαίσιο λείανσης 'Equalizer'

Οι ταινιολειαντήρες είναι οι πιό κατάλληλοι για γρήγορη αφαίρεση υλικού, χάρη στην υψηλή τους ταχύτητα. Ωστόσο, αυτό σημαίνει επίσης ότι διατρέχετε τον κίνδυνο να έχετε ανεπιθύμητα γδαρσίματα ή βαθείς αυλακώσεις στο επεξεργαζόμενο κομμάτι. Το πατενταρισμένο πλαίσιο λείανσης ‘Equalizer’ της SKIL τα αποτρέπει. Σας βοηθάει να πετύχετε τέλεια εξισορροπημένα αποτελέσματα λείανσης, ακόμα και όταν αφαιρείτε παλιές στρώσεις μπογιάς και βερνικιού!

Διαβάστε περισσότερα

Το σωστό τριβείο για κάθε εργασία!

Τώρα έχετε το σωστό τριβείο για κάθε εργασία – με το νέο πολυτριβείο της SKIL, το Fox 3-σε-1. Συνδυάζει παλμικό, δέλτα και έκκεντρο τριβείο σε 1 πρακτικό, ελαφρύ εργαλείο!

Διαβάστε περισσότερα

Το πριόνι κήπου SKIL Lynx κλαδεύει, χωρίς κόπο, κλαδιά μέχρι και 80mm σε διάμετρο.

Το νέο πριόνι κήπου Lynx παρέχει με άνετο τρόπο, χωρίς κόπο, να διατηρούνται σε καλή κατάσταση τα δέντρα και οι θάμνοι. Είναι δυνατόν πλέον να κλαδεύονται χωρίς σωματικό κόπο κλαδιά διαμέτρου μέχρι και 80mm !

Διαβάστε περισσότερα

Είναι εύκολο με το Screw Assist!

Τα μοντέλα 2016 (12V) και 2017 (14.4V) διαθέτουν το μοναδικό Screw Assist της SKIL που κρατάει τη βίδα σταθερή έτοιμη για βίδωμα. Είναι ιδανικό όταν εργάζεστε με το ένα χέρι – σε γωνία ή σε χώρο πάνω από το κεφάλι σας.

Διαβάστε περισσότερα

Η κοπή σε ευθεία γραμμή είναι τώρα ευκολότερη από ποτέ | Ράγα οδηγός

Η ράγα οδηγός SKIL προσφέρει την καλύτερη βοήθεια για την ακριβή εκτέλεση κοπών 90º και 45º. Θα αποκτήσετε απόλυτα ευθείες κοπές υψηλής ακρίβειας με μια μέγιστη απόκλιση μόνο 1 mm ανά μέτρο.

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος πίεσης SKIL: Λιγότερη πίεση, καλύτερη λείανση

Πίνετε πάντα φρέσκο χυμό πορτοκαλιού το πρωί; Και όταν πιέζετε το πορτοκάλι σας πάνω στον αποχυμωτή, τείνετε επίσης να πιέζετε πραγματικά δυνατά, επειδή νομίζετε, ότι θα πάρετε περισσότερο χυμό και πιο γρήγορα; Στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο. Η δυνατή πίεση του πορτοκαλιού, επιβραδύνει τον κινητήρα του αποχυμωτή, έτσι ώστε να μην μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Τι έχει να κάνει αυτό με το τρίψιμο;

Διαβάστε περισσότερα