Η κοπή σε ευθεία γραμμή είναι τώρα ευκολότερη από ποτέ | Ράγα οδηγός

Το καλύτερο εργαλείο για γρήγορες και ακριβείς κοπές
Η ράγα οδηγός SKIL προσφέρει την καλύτερη βοήθεια για την ακριβή εκτέλεση κοπών 90º και 45º. Θα αποκτήσετε απόλυτα ευθείες κοπές υψηλής ακρίβειας με μια μέγιστη απόκλιση μόνο 1 mm ανά μέτρο. Αυτή η ράγα οδηγός σας υποστηρίζει κατά τη διάρκεια της εργασίας και σας βοηθά να πριονίσετε ακριβέστερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Θα έχετε γρήγορα απόλυτα ευθύ επεξεργαζόμενα κομμάτια! Για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά, αυτή η ράγα οδηγός αποτελείται από τέσσερα όμοια δομοστοιχειωτά τεμάχια που μπορεί εύκολα να συναρμολογηθούν μαζί, με τη μοναδική σύνδεση «Clic». Η ράγα οδηγός SKIL είναι συμβατή με τα περισσότερα νέα δισκοπρίονα SKIL.

Συμπαγής ράγα οδηγός
Εκεί όπου μια ογκώδης ράγα κοπής είναι συχνά δύσκολη στη μεταφορά, η συμπαγής ράγα οδηγός της SKIL εξασφαλίζει πρόσθετη ελευθερία κίνησης. Η ράγα οδηγός SKIL αποτελείται από τέσσερα όμοια δομοστοιχειωτά τεμάχια που μπορείτε εύκολα να συναρμολογήσετε μαζί, χάρη στη μοναδική σύνδεση «Clic». Και όταν η εργασία έχει τελειώσει, μπορείτε απλά να αποσυναρμολογήσετε και να αποθηκεύσετε τη ράγα οδηγό.

Οδηγός για ιδανικά αποτελέσματα κοπής
Με τη ράγα οδηγό SKIL εκτελείτε τέλειες ευθείες και ακριβείς κοπές 90º και 45º. Με τη βοήθεια αυτής της ράγας οδηγού υπάρχει μια μέγιστη απόκλιση μόνο 1 mm ανά μέτρο. Επίσης αυτή η ράγα οδηγός είναι κατάλληλη για όλα τα επεξεργαζόμενα κομμάτια με μήκος από 8 cm μέχρι 136 cm. Η ράγα οδηγός SKIL είναι συμβατή με όλα τα πιο πρόσφατα δισκοπρίονα SKIL που κυκλοφορούν στην αγορά, χάρη στο συμπαραδιδόμενο εύχρηστο προσαρμογέα βάσης. Συμπεριλαμβάνονται δύο σφιγκτήρες για τη σταθερή προσάρτηση της ράγας οδηγού στον πάγκο εργασίας σας.