Εργαστείτε περισσότερο με «Hybrid Power» της SKIL

Εργαστείτε περισσότερο με «Hybrid Power» της SKIL
Με μια πρώτη ματιά, το SKIL 2461 «Hybrid Power 16 V Max» (14,4 V) φαίνεται να είναι ένα κανονικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας ιόντων λιθίου, αλλά τα φαινόμενα μπορεί να απατούν. Αυτό το εργαλείο έχει όλες τις λειτουργίες οποιοδήποτε άλλου κανονικού δραπανοκατσάβιδου μπαταρίας, όμως τώρα μπορείτε να εργαστείτε ακόμα περισσότερο με το καινοτόμο «Hybrid Power» της SKIL. Η ένδειξη στάθμης της μπαταρίας συνιστά πότε να συνδέσετε το καλώδιο στο εργαλείο Και με το καλώδιο συνδεδεμένο, η μπαταρία επαναφορτίζεται αυτόματα όποτε δεν τραβάτε το διακόπτη ενεργοποίησης

«Hybrid Power» για τη συνέχιση της εργασίας
Οπότε, πώς λειτουργεί ακριβώς το καινοτόμο «Hybrid Power»; Κάθε δευτερόλεπτο που δεν τραβάτε το διακόπτη ενεργοποίησης, χρησιμοποιείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας. Όταν το καλοσκεφτείτε, κανείς δεν εργάζεται χωρίς διακοπή. Διακόπτετε συνεχώς την εργασία, είτε για να πιάσετε την επόμενη βίδα ή για να τοποθετήσετε τη βίδα στο επεξεργαζόμενο κομμάτι σας. Ίσως διακόψετε επίσης την εργασία σας για να προετοιμάσετε το επόμενο μέρος του επεξεργαζόμενου κομματιού σας ή για να αλλάξετε τις κατσαβιδόλαμες. Χρησιμοποιώντας αυτές τις διακοπές για να επαναφορτίσετε την μπαταρία, σημαίνει πως μπορείτε αμέσως να εργαστείτε για περισσότερο χρόνο.

Λησμονήσατε να επαναφορτίσετε την μπαταρία;
Φανταστείτε για παράδειγμα ότι αποθηκεύσατε το δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας σας πριν από λίγο καιρό, λησμονήσατε όμως να επαναφορτίσετε πλήρως την μπαταρία. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ξεκινήσετε τη νέα ερασιτεχνική σας εργασία με μια μισοάδεια μπαταρία και όπως αποδεικνύεται, αυτό δεν είναι αρκετό για να τελειώσετε την εργασία. Σας θυμίζει κάτι; Ευτυχώς, μπορείτε τώρα να εργαστείτε για περισσότερο με «Hybrid Power» της SKIL. Το καλώδιο 6 μέτρων εξασφαλίζει πως έχετε άφθονη ελευθερία εργασίας. Και το συμπαραδιδόμενο εύχρηστο καρούλι αποθήκευσης του καλωδίου αποθηκεύει άνετα το καλώδιο.

Εύχρηστες εφαρμογές για πρόσθετη άνεση εργασίας
Αυτό το δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας έχει μια ισχυρή μπαταρία με χωρητικότητα 1,5 Ah. Η ρύθμιση συμπλέκτη 17+1 VariTorque, εξασφαλίζει βίδωμα ακριβείας με 17 ρυθμίσεις και μια επιπλέον ρύθμιση για εργασίες τρυπήματος. Σας εξασφαλίζει πλήρη έλεγχο κατά τη διάρκεια της εργασίας χάρη στη λειτουργία μεταβλητής ταχύτητας και στο ηλεκτρονικό φρένο. Άλλες χρήσιμες εφαρμογές, όπως η αξιόπιστη τεχνολογία μπαταρίας ιόντων λιθίου και το τσοκ χωρίς κλειδί 10 mm για γρήγορη και εύκολη αλλαγή εξαρτημάτων, εξασφαλίζουν πρόσθετη άνεση εργασίας. Η καλή ορατότητα της εργασίας σας, εξασφαλίζεται χάρη στο φωτισμό φωτοδιόδου (LED).