Εργαστείτε για περισσότερη ώρα!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επαναστατικό SKIL «Hybrid Power» 2461 ως δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας, αλλά και με το καλώδιο συνδεδεμένο στο εργαλείο.

Χωρίς να προβληματίζεστε για την ενέργεια της μπαταρίας
Όταν το φορτίο της μπαταρίας έχει πέσει, συνδέστε το καλώδιο 6 μέτρων και συνεχίστε να εργάζεστε. Η ένδειξη στάθμης της μπαταρίας συνιστά πότε να συνδέσετε το καλώδιο στο εργαλείο.
Συνδέστε το στην πρίζα και εργαστείτε
Με το καλώδιο συνδεδεμένο, η μπαταρία επαναφορτίζεται αυτόματα, όποτε δεν τραβάτε τον διακόπτη ενεργοποίησης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε άμεσα να συνεχίσετε την εργασία σας.
Η καλύτερη διάρκεια μπαταρίας στην κατηγορία του

Η απόδοση του «Hybrid Power» έχει δοκιμαστεί από ανεξάρτητο ινστιτούτο δοκιμών. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι, με το καλώδιο συνδεδεμένο, μπορείτε να βιδώσετε τουλάχιστον 184% περισσότερες βίδες με το SKIL 2461, σε σχέση με τα εργαλεία που το ανταγωνίζονται. Και στην πραγματικότητα είναι περισσότερες. Περαιτέρω αποτελέσματα δείχνουν ότι η επαναφόρτιση δίνει στο εργαλείο περισσότερη ενέργεια από αυτήν που καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εργάζεστε για περισσότερη ώρα.

«Διαρκεί όλη μέρα!»

Ο Andrew Myers είναι ένας καλλιτέχνης που δημιουργεί πορτραίτα και αφηγηματική τέχνη με βίδες. Ο Andrew δοκίμασε το δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας «Hybrid Power» και δημιούργησε το έργο «I’m Letting Go».