Ωχ...

Μακάρι να είχατε ένα χλοοκοπτικό της σειράς «Urban». Δείτε εδώ το γιατί ή διαβάστε περισσότερα.

Βέλτιστη ικανότητα ελιγμών

Το SKIL 0711 «Urban Mower» είναι ένα χλοοκοπτικό γκαζόν με μοναδικούς μπροστινούς περιστρεφόμενους τροχούς, για να διασφαλίζει εύκολη εκτέλεση ελιγμών. Δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο να εργάζεστε γύρω από αντικείμενα στον κήπο σας. Η άρση βαρών ανήκει στο παρελθόν χάρη σε αυτό το ελαφρύ εργαλείο, το οποίο επανατοποθετείται εύκολα όταν ξεκινάτε μια νέα περιοχή κουρέματος.

Ιδανική απόδοση και ρυθμιζόμενο ύψος κοπής
Ο κινητήρας υψηλής ταχύτητας με 9.500 στροφές/λεπτό εξοικονομεί ενέργεια και έχει αρκετή ισχύ για την αποτελεσματική εκτέλεση της εργασίας. Θα μπορείτε να απολαύσετε το τέλεια κουρεμένο σας γκαζόν σε χρόνο μηδέν. Επιλέξτε τη ρύθμιση για το επιθυμητό ύψος κοπής – μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις ρυθμίσεις – για να έχετε κάθε φορά τέλειο αποτέλεσμα.
Εύκολη αποθήκευση

Αυτό το χλοοκοπτικό μηχάνημα ανήκει στη σειρά «Urban», η οποία αποτελείται από πρακτικά εργαλεία κήπου SKIL που εξοικονομούν χώρο. Με την πρακτική βάση φύλαξης, μετά τη χρήση μπορείτε να αποθηκεύετε εύκολα το SKIL 0711 Urban Mower σε όρθια θέση στον τοίχο.

Ανθεκτικές και εύκαμπτες λάμες

Το SKIL 0711 Urban Mower διαθέτει ανθεκτικές και εύκαμπτες λάμες κοπής. Δεν σκουριάζουν και δεν στομώνουν. Και, σε κάθε περίπτωση, αντικαθιστώνται πολύ εύκολα, αν χρειαστεί. Είναι διαθέσιμες σε τυπικό μέγεθος, οπότε είναι εύκολο να τις προμηθευτείτε. Επιπλέον, αυτές οι ανθεκτικές λάμες κοπής έχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σχέση με τις μεταλλικές λάμες.