Τα βρύα παίρνουν δρόμο
Το SKIL 0701 είναι το ιδανικό εργαλείο για να αφαιρέσετε τα βρύα και να εξαερώσετε το γκαζόν σας.
Αποδοτικό και αποτελεσματικό
Ο έλεγχος ενός χειροκίνητου εξαερωτήρα γκαζόν θέλει πολύ κόπο, το SKIL 0701 όμως αφαιρεί τα βρύα γρήγορα και άνετα. Ενώ ένας δύσχρηστος εξαερωτήρας γκαζόν είναι συχνά δύσκολος στο χειρισμό, ο ελαφρύς «εκριζωτής ζιζανίων» της SKIL σας δίνει μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Είναι πολύ πρακτικό όταν πρέπει να εργαστείτε γύρω από εξοπλισμό εξωτερικών χώρων, καθώς και γύρω από παρτέρια.
Γρήγορα αποτελέσματα: 50 m² σε 25 λεπτά
«Εκριζωτής ζιζανίων» – Το όνομα τα λέει όλα: αυτό το εργαλείο αφαιρεί αποτελεσματικά τα βρύα από το γκαζόν σας. Και γρήγορα: μπορεί πολύ εύκολα να καλύψει 50 m² σε μόνο 25 λεπτά.
Ανθεκτικές, εύκαμπτες λάμες

Ο εξαερωτήρας γκαζόν SKIL 0701 διαθέτει ανθεκτικές, εύκαμπτες λάμες κοπής. Δεν σκουριάζουν και δεν στομώνουν. Και, σε κάθε περίπτωση, αντικαθιστώνται πολύ εύκολα, αν χρειαστεί. Είναι διαθέσιμες σε τυπικό μέγεθος, οπότε είναι εύκολο να τις προμηθευτείτε. Επιπλέον, αυτές οι ανθεκτικές λάμες κοπής έχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σχέση με τις μεταλλικές λάμες.

Εύκολη αποθήκευση

Αυτός ο εξαερωτήρας γκαζόν ανήκει στη σειρά «Urban», η οποία αποτελείται από πρακτικά εργαλεία κήπου SKIL που εξοικονομούν χώρο. Ο εξαερωτήρας γκαζόν SKIL 0701 διατίθεται με εξάρτημα αποθήκευσης «Easy Storage», το οποίο σας επιτρέπει να τον κρεμάτε στον τοίχο μετά τη χρήση, εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο.

#Skilhelps
Αν έχετε γκαζόν, είναι πιθανό να έχετε αντιμετωπίσει τον σχηματισμό βρύων. Τα βρύα αναπτύσσονται συχνά στο γκαζόν και βλάπτουν όχι μόνο την ανάπτυξή του, αλλά καταστρέφουν και την εμφάνισή του. Η SKIL εξηγεί πώς μπορείτε να απομακρύνετε τα βρύα ή να εξαερώσετε το γκαζόν σας και να αποτρέψετε την ανάπτυξη βρύων από την αρχή.