Ξεκούραστο ξεχορτάριασμα
Τρέμετε στην ιδέα να ξεχορταριάσετε τον κήπο επειδή μετά ακολουθούν πόνοι στα γόνατα και στη μέση; Η SKIL έχει τη λύση! Διαβάστε περισσότερα τώρα.
Αφαιρέστε τα ζιζάνια εύκολα
Το SKIL 0700 «Weedbuster» είναι μια ηλεκτρική βούρτσα καθαρισμού ζιζανίων που απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά τα επίμονα ζιζάνια, τα βρύα και τα μικρά φυτά που φυτρώνουν ανάμεσα στις πλάκες του πλακόστρωτου. Η τηλεσκοπική λαβή του «Weedbuster» διασφαλίζει ότι εργάζεστε πάντα σε βολική θέση. Δεν χρειάζεται πια να αφαιρείτε τα ζιζάνια με τα χέρια σας. Και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε πλέον τοξικά ζιζανιοκτόνα. Πώς λειτουργεί;
Ανθεκτική βούρτσα από ατσάλι
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε το SKIL 0700 «Weedbuster» και να αφήσετε την ατσάλινη βούρτσα να κάνει τη δουλειά. Αφαιρεί τα ζιζάνια με ευκολία λειτουργώντας στις 3.000 στροφές/λεπτό Μπορείτε να δείτε την ακριβή θέση της βούρτσας στο κάλυμμα και αυτό σας επιτρέπει να κατευθύνετε το εργαλείο σωστά. Η αφαίρεση των ζιζανίων δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη!
Εύκολη αποθήκευση

Αυτό το εργαλείο καθαρισμού ζιζανίων με βούρτσες ανήκει στη σειρά «Urban», η οποία αποτελείται από πρακτικά εργαλεία κήπου SKIL που εξοικονομούν χώρο. Το SKIL 0700 «Weedbuster» διατίθεται με εξάρτημα αποθήκευσης «Easy Storage», το οποίο σας επιτρέπει να το κρεμάτε στον τοίχο μετά τη χρήση, εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο.